jueves, 4 de diciembre de 2014

Resultats del qüestionari i presentació multimedia

En referència a l'última entrada del meu blog, aquí deixo els resultats del qüestionari i una breu presentació multimèdia relacionada amb el tema de la privacitat a internet.

Gràcies per la vostra col·laboració.











TWITTER: Albert Campmajó 

martes, 2 de diciembre de 2014

Les TIC afecten a la privacitat

Actualment, vivim en un món completament globalitzat en el que les noves tecnologies són un element molt important, present cada vegada en més àmbits.

Aixó ha fet que el concepte de privacitat hagi evolucionat fins al punt d'arribar a qüestionar-se fins on arriba avui en dia la privacitat de les persones.  

Per aquest motiu és important rebre una bona educació en quant a la navegació per internet i la utilització dels recursos existents amb l'intenció de que les persones actuin amb responsabilitat i crein conscientment la seva própia indentitat digital.

Si voleu aprofundir sobre l'impacte que les TIC tenen sobre la nostra societat, aquí adjunto un article que tracta aquesta temàtica:                                        
                      
                  La evolución de la sociedad del conocimiento
                                                              Imagen extraída de http://upload.wikimedia.org/ 


També adjunto un breu qüestionari ràpid de respondre:





Twitter: AlbertCampmajo


Información consultada: 

Bartolomé, A. y Grané, M. (2013). Interrogantes educativos desde la sociedad del conocimiento. En Aloma. Revista de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, 31 (1), pp.73-82.